“Amb filosofia” és un programa innovador que acosta l’espectador a la cosa pròpia de la filosofia: una certa forma de pensar, de plantejar els problemes, de fer-se preguntes i explorar la consistència de les respostes. “Amb filosofia”, en un plantejament inèdit a la televisió, obre als espectadors la porta a la filosofia viva, a la vida de la filosofia.

“Amb filosofia” aborda la filosofia vinculada al desig de saber i a una forma de pensar que neix de l’admiració i la perplexitat davant de les coses que ens envolten. Cada episodi vol mostrar el pensament filosòfic en acció a partir de realitats concretes i tangibles, i convidar a la reflexió a partir de coses que ens passen i que habitualment ja pensem sense necessitat de reconèixer-nos com a filòsofs: l’amistat, la veritat, la mort, la memòria, el poder, la llibertat, la identitat, Déu, la melancolia, el paisatge, fer-se preguntes, el desig o la justícia.

“Amb filosofia” reuneix filòsofs, pensadors, artistes i professionals en un diàleg àgil i molt visual al voltant d’aquestes qüestions singulars i alhora tan presents en la vida quotidiana.

“Amb filosofia” és un programa fet per Xavier Antich, Juan Pablo Caja, Enric Juste, Emili Manzano, Joan Riambau i Claire Roquigny.

Filosofia http://www.tv3.cat/ambfilosofia

Anuncis