Ara que sóc jove vull ser gran, però quan sigui gran voldré ser jove.

Jo de gran vull tenir el meu treball, el meu marit, els meus fills i una bona vida, juntament amb la meva família i amics.

En el futur vull ser perruquera o vull treballar a una guarderia o amb nins petits, perquè a mi sempre se m’han donat molt bé els nins petits. De fet, jo he estat cuidant  un nin petit durant molt de temps, ha dormit amb mi, l’he passejat jo, li he donat de menjar, l’he dutxat, li he canviat el bolquer…

També en el  futur vull tenir molts de fills i, per poder mantenir-los, he de treballar molt, vull ser un bona mare. Al meu primer fill li posaré el nom del meu pare com a record.

Vull tenir una bona casa, ja que vull que la meva família estigui a gust i tengui tot el que pugui donar-los. Jo em veig amb una casa normal, ni molt gran ni molt petita, molt neta, perquè, a part que m’agrada tenir-la neta com a quasi tothom, a mi m’agrada netejar quan estic tranquil·la. També vull tenir un pati amb un ca. I si es pot , una piscina.

El meu marit vull que sigui un bon pare, que ens tracti bé, que sigui feiner, que li agradin els nins petits, que sigui un bon marit en general.

En el  futur, els dies o hores que tengui de temps lliure, m’agradaria fer menjars o sopars amb la meva família o amics, o anar d’excursió o a prendre alguna cosa amb els amics.

De major jo desitjo ser una dona forta i amb molta felicitat com era el meu pare, vull tenir un somriure a la cara per molt malament que estigui, com la tenc ara encara que sigui el meu pitjor dia.

Vull un bon futur i ser feliç.

Noelia Carrillo de 4t A

Anuncis