Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

PINZELLADES DE TEATRE

És increïble veure que tot l’esforç i la dedicació finalment tragueren els seus profits. Tot fou obra de la Xesca Valentí, la nostra professora de català, qui sent, tot i haver suprimit l’assignatura, una passió pel teatre. Hi vàrem participar de manera voluntària algunes alumnes del 4t C i D. La idea principal era la de representar el fragment final de l’obra d’Àngel Guimerà “Terra Baixa” que anteriorment havíem treballat a classe, però s’uniren altres propostes que acabaren totes essent bones; representar el poema Desolació de Joan Alcover, carta d’amor còmica, esquetxos de riure…

No va ser gaire fàcil a l’hora d’anar a assajar ja que les alumnes de 4t D no tenien a la Xesca com a professora, per tant ens vam decantar per anar al teatre a l’hora dels esplais, que no era gaire temps…

Passat el temps i amb ell els assajos s’apropava el dia de representar i els esplais ja no ens bastaven… l’obra durava uns 20 minuts! Per tant alguns dies vam quedar a l’institut una hora més a representar el teatre fins que no hi hagués errors.

Era divendres 28 de maig i els nirvis quasi es podien tocar. Aquell dia el grupet de l’obra no férem classe, ens passàrem tot el dia dins el teatre. Ho practicàrem tot uns quants cops i començà la primera sessió. Era la del 4t C i ens coneixíem tots, per tant no hi hagué tants nirvis. La segona sessió i la més important, ja que era la dels professors, fou la que va sortir millor de totes. I finalment ho tornàrem a representar per al 4t D. Tot i estar molt nirviosos l’obra en general va sortir molt bé, i tots estàvem molt satisfets.

Els professors i els alumnes ens donaren l’enhorabona per l’esforç d’aquell dia i el de tota la preparació anterior i acabàrem el dia conversant en aquella petita però acollidora aula de teatre sobre que tot l’esforç havia valgut la pena.

Aroa Fuentes i Coloma Balboa, 4t ESO C

Anuncis