Resultado de imagen de dia de la dona

Vos vull fer arribar una iniciativa que duim a terme al cicle. Dins el mòdul de FOL estudiam els drets laborals. Un dels drets fonamentals és la no discriminació per raó de sexe. Sovint en el cicle tenim moltes nines futbolistes, àrbitres… què diàriament viuen aquesta discriminació. Per això hem elaborat un blog on, seguint la feina del Dia Internacional de la Dona, volem donar més visibilitat a aquestes dones que lluiten per, d’alguna manera, aconseguir la igualtat entre sexes. L’objectiu que ens hem proposat és la d’aconseguir 100 històries de dones d’aquí a dia 1 de Maig (Dia Internacional del Treballador/a).

Cercam persones que ens vulguin contar la història, que vulguin fer entrevistes o que vulguin exposar el treball fet a classe sobre alguna dona d’aquestes característiques, dins el món esportiu, laboral, científic…

Participar al blog és tan fàcil com enviar un mail de la manera que posa a l’apartat “Com publicar?” Automàticament surt la història publicada. Son 5 minuts.

Per això, demano la vostra col·laboració. Estic segura que hi ha gent que ha treballat o treballa el tema a classe i ens pot penjar alguna història. No fa falta publicar cap imatge dels nins, basta una imatge de la dona o relacionada amb l’activitat que realitza o ha realitzat. Simplement volem fer un recull d’històries.

El blog és aquest

https://donesdempenta.blogspot.com.es/

Si teniu qualsevol dubte, em podeu demanar directament o via mail.

Gràcies,

M. Antònia Rado