Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquest intercanvi forma part del programa d’experiència formativa “Sprechen wir Deutsch! – On va parler français, intercanvis entre centres educatius de titularitat pública i centres educatius de territoris de parla alemanya o francesa” i ha estat enterament subvencionat per la Conselleria d’Educació i Universitat de les Illes Balears. Volem agrair a la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, així com al Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals la creació d’aquest programa, en el qual han participat 22 alumnes de francès del nostre centre.

Els nostres alumnes de 3r d’ESO de l’Itinerari francès han participat enguany en un intercanvi amb el col·legi Jules Ferry de Le Thillot, un poble que està situat a la regió de Lorraine, al nord-est de França. L’ acollida del centre i de les famílies franceses ha estat fantàstica i els nostres alumnes han demostrat un molt bon domini del francès. Les professores que els hem acompanyat, a més, ens hem sentit superorgulloses quan el professorat francès ens ha felicitat pel seu comportament. Ha estat una experiència molt enriquidora que, sens dubte, no oblidaran mai.

Volem agrair des d’aquí l’amabilitat i el gran treball realitzat per la professora francesa Margarita Bianchi a qui li agraïm la seva dedicació durant aquests dies. Muchísimas gracias, Margarita, por esta semana inolvidable para todos.

Anuncis