La cerimònia de lliurament de diplomes DELF Escolar de la convocatòria 2018, que va tenir lloc a la sala d’actes de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, va ser organitzada pel Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat en col·laboració amb l’Alliance Française de Palma. Hi varen assistir la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda; el cònsol general de França a Barcelona, Cyril Piquemal; el cònsol honorari de França a Mallorca, Michel Magnier, i l’agregat de cooperació lingüística a Espanya del Servei de Cooperació Lingüística i Educativa de l’Ambaixada de França, Sébastien Portelli.

Pilar Gayoso, la directora del nostre centre, va agrair el suport de les institucions, tant del Servei de Llengües Estrangeres i Projectes Internacionals de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat com de l’Alliance Française, i va donar l’enhorabona als alumnes. A més, també va destacar la feina feta pel professorat de francès del nostre centre.

Enhorabona als nostres alumnes pels seus resultats en les proves DELF 2018 i a les professores de francès, Cruz Monserrat i Elena Silva, per la seva gran tasca. Un any més, son Rullan és un referent en l’ensenyament de la llengua i la cultura franceses.