Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

PRIMERA TROBADA DE L’ASSOCIACIÓ D’ANTICS ALUMNES, PND I PROFESSORS DE L’IES SON RULLAN. DISSABTE 9 DE MARÇ DE 2019.

El proppassat dissabte dia 9 de març tengué lloc al nostre institut la primera Assemblea general de l’Associació d’Antics Alumnes, PND i Professors, on es presentà la primera Junta directiva, el logo de l’Associació, els comptes que s’han obert de les distintes xarxes socials, la forma d’inscripció a l’Associació i la quota anual, que restà establerta en 10 €.

L’objectiu fonamental de l’Associació és el de crear un espai de trobada entre totes les persones que han passat pel nostre institut i les que encara hi són per tal de tornar coincidir i promoure diverses activitats com ara viatges, xerrades informatives per a l’alumnat actual a càrrec d’antic alumnat del centre, excursions i, sobretot, un dinar de companyonia cada any.

A l’encontre assistiren -juntament amb una notable representació del claustre actual de l’institut- un bon grapat d’antics alumnes, antics professors i professores i PND que han passat pel nostre centre des de la seva inauguració el curs 83/84.

Per cloure la trobada, assistírem a un petit concert i a un refrigeri, durant els quals els assistents, dins un ambient força agradable, s’anaven intercanviant  nombroses anècdotes recordant els anys viscuts a l’institut quan  encara no hi havia ni ordinadors a les aules, ni pissarres digitals i on el guix, la pissarra i la paraula del professor o professora eren llei. Com ha canviat l’educació!!

Comentar que l’Associació ja disposa d’un compte d’Instagram Antics Membres De Son Rullan i un de Facebook Associació d’Antics Membres De Son Rullan on, si ho desitgeu, ja es poden consultar els estatuts i formalitzar la inscripció o bé, directament, mitjançant aquests dos enllaços:

Estatuts:

https://drive.google.com/file/d/1–M2lEGduwtFNxrRZVeQIOoQl7o8S8ar/view?usp=sharing

Inscripció:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBNmES6MhglRPSO9JDvh9eLf2okS71PwQ77rdqUq2Wg2tPvA/viewform?usp=fb_send_fb&fbclid=IwAR04VlKpw8cVutjXpI5Ofq92bA8gswJVRlSIyjwPeCXm5-r94PRj5zIpFto

 

Gràcies a tots!