Dissabte, 11 de maig del 2019

     Intent assimilar tot el que vaig trobar el dia anterior, és difícil acceptar que tot acabarà. Mentre berén el meu cap no atura de fer voltes pensant tot el que pot succeir. La meva família no atura de preguntar-me què passa ja que estic molt distreta. Me´n vaig a dormir més prest que habitualment per deixar de pensar.

Diumenge, 12 de maig del 2019

     En despertar-me torn a ser conscient del que podrà passar. Baix a berenar amb la meva família i en pujar a la meva habitació me n´adon   que no puc seguir aguantant aquesta informació. No vull fer mal a la meva família però no puc contar-ho. Em fic al bany i agaf un pot de pastilles, ho pens i decidesc prendre-les, millor acabar amb tot ja…

Dilluns, 13 de maig del 2019

     Em despert amb un intens mal de cap i una forta llum blanca que dona de cop als meus ulls. Després de parpellejar diverses vegades m’acostum a la llum, observ el meu entorn i m´adon  que estic a una habitació d’hospital. Als minuts de despertar veig els meus pares entrar per la porta amb cara preocupada. Els meus pares comencen a explicar-me què vaig fer ja que jo no recordava com havia arribat allà. Després d’explicar-m´ho comencen a tornar-me els records. Com ja és de nit m’adorm.

Dimarts, 14 de maig del 2019

     Em donen l’alta a les 10h. En arribar a ca meva començ a investigar tot el que puc per trobar una raó a tot. En arribar la tarda jug  una estona amb el meu germà a futbol per poder oblidar-me de tota la situació i passar més temps amb ell ja que s’apropa la nostra fi.

Dimecres,15 de maig del 2019

    Al dematí vaig a l’institut com si no passàs res, convers amb els meus amics i parlam de temes trivials. Ja a la tarda faig un pla mestre per atracar un banc, enviï un missatge a uns contactes i els explic tot el pla. Tot pot sortir perfecte.

Dijous, 16 de maig del 2019

    Atracam el banc amb èxit, ens duim els doblers necessaris per poder sortir del país i aguantar un dia més. Me´n duc a la meva família a Austràlia per passar el nostre darrer dia.

Divendres, 17 de maig del 2019

    Avui fa una setmana que va començar tot, avui fa una setmana que vaig trobar aquells papers, avui és el darrer dia. L’atac alienígena comença avui. Començ a escoltar renous estranys i em pos alerta, mir per la finestra i tot pareix ser un caos, cauen esferes lluminoses del cel, una ve cap a mi, això…

(l’escriptora mor abans d’acabar i el diari és trobat 139 anys després)

Esther Hernández Sánchez 3rB

Anuncis