Després de mesos sense publicar res tornam a les xarxes, tot i que per poc temps. La pandèmia ens ha canviat la vida a tots, i de moment no hem pogut tornar encara a la vida anterior, quan ni ens imaginàvem que hauríem de deixar de fer tantes coses.

Com tantes altres activitats, els nostres intercanvis programats dins l’Itinerari francès es varen veure interromputs sobtadament quan es va declarar, el mes de març, l’estat d’alarma a tot el país. Ni vàrem poder rebre els nostres amics polonesos de Lublin, que tenien previst venir per l’abril, ni els francesos de Le Thillot, que havien de venir pel maig.

Tampoc nosaltres, les professores de l’IES Son Rullan, poguérem viatjar a Polònia per fer el balanç final del nostre projecte Erasmus+, Connaissons-nous et notre potentiel touristique, que amb tanta il.lusió hem desenvolupat els dos darrers cursos. I ara arriba el moment de tancar-lo. No l’hem pogut completar, però acabam amb la convicció que la nostra feina ha tengut sentit, que hem pogut oferir als nostres estudiants la possibilitat de conèixer una altra cultura, uns altres joves, tan diferents i tan iguals alhora, i la d’aproximar-se al món del turisme des d’una perspectiva més respectuosa amb els patrimonis naturals i culturals de Lublin i Mallorca.

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les persones que han participat d’una manera o una altra en aquesta aventura: famílies, professors col.laboradors, la directiva del centre, entitats, empreses i institucions que ens han obert les seves portes per mostrar-nos les seves activitats relacionades amb el turisme. I per sobre de tots, els nostres estudiants, que ens han contagiat una mica de la seva joventut i tantes coses ens han ensenyat amb la seva actitud.

En acabar aquesta època tan complicada hi tornarem. Paga la pena.

Us adjuntam l’enllaç a la pàgina web del projecte per si voleu saber què hem fet tot aquest temps.
https://sites.google.com/ies.sonrull…/erasmusconnaissonsnous

Fins una altra!