Benvolgudes famílies, 

S’atraquen unes altres festes de Nadal, i amb elles, la fi d’un altre any. I arriben també les felicitacions, que us enviam amb aquesta carta. 

Aquestes dates són propícies a fer balanç de l’any que acaba, un any complicat que ens ha plantejat a tots, estudiants, famílies, professorat i personal no docent, nous reptes que hem après a superar amb esforç, dedicació i una gran capacitat d’adaptació a les insòlites circumstàncies en què ens ha col·locat la pandèmia. Sens dubte no és la millor situació per a la vida quotidiana a l’institut: mascaretes, distància, finestres i portes obertes, fred… fan que l’ambient general del centre no sigui l’habitual. És per això que volem expressar amb satisfacció el nostre reconeixement a tota la comunitat educativa per haver assumit les noves condicions amb esperit col·laborador, i especialment als nostres alumnes, que des del començament de la pandèmia, el curs passat, ens han donat una lliçó d’acceptació que, essent sincers, ens ha sorprès molt positivament. Enhorabona a tots! 

Sabem bé el que demanam al nou any: que torni la normalitat, no la nova, sinó la de tota la vida, la que ens permetia moure’ns i relacionar-nos amb naturalitat. I el més important: que l’IES Son Rullan segueixi essent per als vostres fills i filles un lloc d’acolliment, de coneixement i de trobada, on aprenguin a ser persones tolerants, obertes i respectuoses amb la diferència, ciutadans amb valors democràtics arrelats i defensors de la llibertat. Tota la nostra tasca com a educadors té en la seva base aquests objectius irrenunciables. 

Volem agrair-vos la vostra valuosa col·laboració, que un any més ens reafirma en la creença en la necessitat d’anar plegats en la tasca d’educar els vostres fills i filles, els nostres alumnes. Com sempre, sabeu que estam a la vostra disposició. 

Que tengueu unes bones festes de Nadal i un feliç any 2022, ple de desitjos complits. Molts d’anys a totes, benvolgudes famílies. 

L’equip directiu de l’IES Son Rullan.