El projecte d’un grup d’alumnat del cicle de grau mitjà de guia en el medi natural i de temps lliure va ser seleccionat d’entre més de 1.900 projectes presentats al “RetoChallenge” d’Educaixa per participar en una jornada formativa de dia 8 a dia 11 de maig  a Barcelona. El seu projecte es basa en l’ODS 3, Salut i Benestar, i es tracta de donar a conèixer l’Alzheimer al nens petits mitjançant un conte, “EL MUSSOL BENET”.

L’experiència va ser molt enriquidora. Vàrem poder gaudir d’unes activitats en grup per poder desenvolupar millor el projecte i aprendre a treballar en equip. Finalment, varen presentar el projecte davant la resta de seleccionats. Entre altres activitats, tingueren el plaer de conèixer l’equip de MásterChef mitjançant una activitat en grup. A més, el grup musical Mayumaná els va entrenar per a desenvolupar tècniques d’expressió corporal. Els alumnes seleccionats són Sergi Porquer, Toni Aguilar i Ilona Ilhanovna Check.

Podeu seguir el desenvolupament del projecte al perfil d’instagram: https://www.instagram.com/_memoria.vital?igsh=bnlhanZ2ODQ3aWFm