Els alumnes de 4t ESO se’n van d’excursió

El passat dimarts 23 de gener, els alumnes de 4t ESO B i D de l’IES Son Rullan i 4 docents del centre van fer una ruta literària per Palma. Sortiren del centre cap al tren, que anava mig buit, i arribaren a temps a l’estació Intermodal. Des d’allà, els dos grups, B i D, es varen separar per fer les dues activitats previstes pel dia: per una part el grup B va començar amb la ruta literària per Palma inspirat en Joan Alcover i Miquel Costa i Llobera, mentrestant, l’altre grup, el D, començà amb una gimcana literària, en la qual havien de superar una sèrie de proves en grup.

En la ruta varen visitar, entre molts altres llocs, la casa de Joan Alcover, la Catedral de Palma i El Gran Hotel, també conegut com Caixaforum. La gimcana consistia en aconseguir fer bé 6 proves el més ràpid possible, algunes de les proves a superar varen ser crear una glossa i fer-la cantar a un estranger o fer-se alguna foto en un lloc en concret.

Les opinions sobre aquesta excursió han estat bastant positives: “m’ha paregut original la gimcana, però m’hauria agradat més si el guia hagués posat més entusiasme a la ruta, encara que l’activitat en si ha estat molt xula” ens comparteix Sònia, una de les professores acompanyants, “ha estat bé, m’ha paregut interessant la idea” comenta Inés Ávalos, alumna de 4t D, “ha estat guai” diu Cristian Zagaglia, estudiant de 4t B. 

Encara que han passat algunes incidències al grup D durant la segona meitat de l’excursió, tots estan molt contents amb l’activitat i han après un poc més sobre la ciutat de Palma.